Cadeaubon voor de echte creatieveling

Op zoek naar een cadeautje voor een echt creatieveling?

Hij is er eindelijk. Tot nu toe improviseerde ik altijd als iemand om een cadeaubon vroeg maar dat kon zo niet langer.
Daarom is er vanaf nu een echt cadeaubon. Want vraag jij je ook altijd af wat je nu weer aan je moeder, vader, broer, zus, vriendin, neef, nicht of wie dan ook voor de verjaardag zal geven? Het blijft altijd moeilijk. Maar wat nou als diegene nou een creatieveling is die net met een cursus pottenbakken is begonnen of misschien op een school werkt? Nou, dan tref je het, want sinds kort heeft Studio Stempel een hele leuke cadeaubon voor de echte creatieveling. Deze is speciaal ontworpen door illustratrice Sandra Sier van HejSan. Formaat van een ansichtkaart, waarop je zelf het bedrag kunt bepalen.

Cadeaubon voor de creatieveling Cadeaubon voor de creatieveling

Een cadeaubon voor een creatieve geest die graag stempelt op papier of met klei speelt, pottenbakkerswielen laat draaien of zeep tot leven brengt. Met deze cadeaubon is the sky the limit. De ontvanger kan helemaal zelf een ontwerp bedenken of als diegene niet zo handig is met de computer, mij bijvoorbeeld een schets, voorbeelden of omschrijving doorgeven en dan maak ik een ontwerp.

Een rubber stempel heb je al vanaf 10 euro en een klei of zeep stempel vanaf 15 euro.

Bestellen gaat voorlopig nog even via

ellenlaman@gmail.com

Als je mij je adresgegevens en het bedrag wat op de cadeaubon mag komen doorgeeft, dan mail ik de factuur voor je en wordt de cadeaubon aan je verzonden.