Gepersonaliseerde stempel maken

 
 
 
 

Wat je ook bedenkt; je kunt er bij StudioStempel.com een gepersonaliseerde stempel van laten maken. Het enige wat je hoeft te doen, is een afbeelding van hoge kwaliteit aan te leveren. Heb je geen ontwerp en ben je niet handig met de computer? Geen nood, ik doe er alles aan om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen en dat doe ik helemaal gratis. Het ontwerp laser ik na definitief akkoord op ecologisch rubber. Zo wordt ieder idee werkelijkheid.

 
 
  •  
    Snel geleverd
  •  
    Zeer gedetailleerde stempels
  •  
    Milieuvriendelijk
 
 
 
 
 
 

Stempel laten maken? Klik op de volgende knop om deze te bestellen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Opties om een gepersonaliseerde stempel te maken

Het design van de stempel is niet het enige wat gepersonaliseerd kan worden. Het is ook belangrijk goed na te denken waarvoor je de stempel gaat gebruiken. Dit maakt namelijk een groot verschil in het materiaal van het stempelkussen en de inkt. Laat je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde stempel maken om op stof te stempelen, dan heb je een Versacraft stempelkussen nodig. Wij verkopen zelfs textielinkt die je op 90C kunt wassen. Bij het stempelen op glas en bijvoorbeeld een hand, is een Stazon stempelkussen nodig, anders veeg je het er zo van af. Iedere stempel is uniek, daarom is het van groot belang om goed na te denken waarvoor je de gepersonaliseerde stempel laat maken.

Laat nu je eigen stempel maken!

Alles is mogelijk, de enige limiterende factor is je eigen fantasie. Een naamstempel is mogelijk, waardoor het laten maken van een gepersonaliseerde stempel een uitstekend cadeau is. Geef hem bijvoorbeeld aan een juf of meester! Alle stempels worden gemaakt op maat. Hierdoor is het ook mogelijk een stempel te laten maken met een logo of voor een trouwdag. Neem nu contact met mij op om een gepersonaliseerde stempel te laten maken, dit kan door te bellen naar 06 24 2345 01 of te mailen naar ellenlaman@gmail.com. Honderden tevreden mensen zijn je voorgegaan, dus twijfel niet!