Een houten stempel van eigen ontwerp

Een houten stempel van StudioStempel.com is van zeer hoge kwaliteit, zowel een standaarddesign als jouw eigen ontwerp. Ik maak de stempel met een Trotec-laser. Deze lasert op een hoge dpi en lage snelheid, waardoor de kwaliteit van de stempel hoog is. Het reliëf is veel hoger dan bij andere aanbieders. De afbeelding wordt rondom uitgesneden waardoor je geen randen mee stempelt. Bestel nu en je hebt jouw houten stempel met eigen ontwerp snel in huis wanneer je bij mij bestelt.

  • Snel geleverd
  • Zeer gedetailleerde stempels
  • Milieuvriendelijk

Stempel laten maken? Klik op de volgende knop om deze te bestellen.

De diverse opties van een houten stempel van eigen ontwerp

Een houten stempel is volledig te personaliseren met een eigen ontwerp. Jij kiest bijvoorbeeld het design en het lettertype om een volledig unieke stempel van duurzaam rubber te realiseren. Je bepaalt daarnaast de kleur door een stempelkussen in jouw favoriete kleur te bestellen. Het is ook mogelijk om zelf het handvat te kiezen. Normaal gesproken zit er op een stempel een beukenhouten handvat, maar je kunt echter ook kiezen voor een handvat met steel. Jouw voorkeuren staan centraal wanneer ik een stempel voor je maak.

Ontwerp een unieke stempel

Heb je behoefte aan advies om een houten stempel met eigen ontwerp te maken? Ik voorzie je graag van persoonlijk advies wanneer je een stempel door mij laat maken. Samen ontwerpen we een stempel waar je blij van wordt, bijvoorbeeld met je eigen logo of naam. Bestel nu online of neem contact met mij op voor een unieke stempel. Hiervoor bel je naar 06 24 2345 01 of e-mail je naar ellenlaman@gmail.com.

4143