Een houten stempel van eigen ontwerp

Een houten stempel van StudioStempel.com is van zeer hoge kwaliteit, of dit nou een standaard design is of van eigen ontwerp. Het design laser ik met een laser op ecologisch rubber. Dit gebeurt met een Trotec laser met hoge precisie. Hierdoor blijven kleine details goed zichtbaar. Omdat er met een zeer hoge dpi wordt gelaserd, is de hoogte van de stempel hoger dan bij andere aanbieders. Dit verhoogt de kwaliteit van de afdruk doordat er geen randen worden mee gestempeld. Daarnaast is het ecologisch rubber beter voor het milieu.

  • Snel geleverd
  • Zeer gedetailleerde stempels
  • Milieuvriendelijk

Stempel laten maken? Klik op de volgende knop om deze te bestellen.

De diverse opties van een houten stempel van eigen ontwerp

Net als bij andere soorten stempels is het mogelijk om bijvoorbeeld het design, het lettertype en de kleur te personaliseren. Er zijn echter ook opties om een handvat te selecteren. Normaal gesproken zit er op een stempel een beukenhouten handvat met handgrepen. Mocht je een voorkeur hebben voor een handvat met steel, dan kan dit ook.

Ontwerp een unieke stempel

Zelf een houten stempel met eigen ontwerp maken is ingewikkeld. De kans is aanwezig dat je wel wat advies kunt gebruiken. Als je de stempel door mij laat maken kan ik persoonlijk advies geven door mijn jarenlange ervaring in het maken van stempels. Er zijn verschillende opties voor het eigen ontwerp van je houten stempel. Ontwerp er bijvoorbeeld een met een eigen logo of naam, of maak een trouwstempel. Er is voor iedereen een stempel op maat. Bestel nu online of neem contact met mij op voor een stempel met een uniek design. Hiervoor bel je naar 06 24 2345 01 of mail je naar ellenlaman@gmail.com.