Kun je ook stempelen met witte inkt?

Ik wil graag stempelen met witte inkt maar de inkt die ik heb gebruikt, verdwijnt een beetje in de ondergrond. Is er ook ander soort inkt die je beter ziet?

Esther, Groningen

Jawel, er bestaat een inkt en deze heet Stazon Opaque wit. Met deze inkt zie je de witte afdruk veel beter dan met een normaal wit stempelkussen van bijvoorbeeld Versacolor of Versacraft. Deze inkt ligt er meer bovenop en verdwijnt niet in het papier. Je kunt er ook op glad papier, zoals bijvoorbeeld Vellum, op stempelen. 

In de verpakking zit een leeg stempelkussen die je vult met een paar druppels inkt uit het flesje. Doe niet teveel want dan blijft er inkt bovenop het stempelkussen liggen. De inkt verdeel je met de bijgeleverde tool. In deze video wordt het uitgelegd en wordt er ook gestempeld waardoor je het resultaat ziet. De Stazon opaque bestaat er in veel kleuren, waaronder ook metallic kleuren zoals goud, zilver en brons. Ik heb alleen de Stazon opaque wit in het assortiment, deze bestel je hier https://studiostempel.com/stempel-kussens/ 

stazon-white-opaque-stempelkussen-stempelinkt-wit-studio-stempel