Stempel laten maken voor een juf of meester

Laat een stempel maken als juf of meester op een basisschool en verras jouw leerlingen met een stempel na een goede prestatie. Je plaatst de stempel op mooie knutselwerkjes of in een schriftje na een goede prestatie. Je kiest voor een standaarddesign of je maakt een gepersonaliseerd ontwerp. Hierbij is alles mogelijk, bijvoorbeeld een dier, een foto van jezelf of een mooie vorm. Je vult het ontwerp aan met een naam in bijna ieder beschikbaar lettertype. Laat een unieke stempel maken als juf of meester en maak de blits bij jouw leerlingen.

  • Snel geleverd
  • Zeer gedetailleerde stempels
  • Milieuvriendelijk

Stempel laten maken? Klik op de volgende knop om deze te bestellen.

Combineer het maken van een stempel als juf of meester met andere cadeau artikelen

Een juf of meester kan niet enkel volledig gepersonaliseerde stempels van ecologisch rubber laten maken bij StudioStempel.com. Je kunt bij mij namelijk ook stickers, kaartjes, tape en touw aanschaffen. Je creëert bij mij dus een compleet knutselpakket waar jouw leerlingen mee aan het werk gaan om de mooiste werkjes te maken. Wil je nóg creatiever aan de slag gaan met de kinderen in jouw klas? Bestel dan een koekjesstempel of een kleistempel in onze webshop en stimuleer de kinderen om creatief bezig te zijn!

Bestel de stempel voor jezelf of als cadeau

Een juf of meester kan natuurlijk een stempel laten maken, maar het is ook erg leuk om een stempel cadeau te geven aan jouw juf of meester als bedankje voor het schooljaar. Kies een standaarddesign of laat een unieke stempel op maat maken. Je doet inspiratie op bij de voorbeelden. Neem contact met mij op door te bellen naar 06 24 2345 01, stuur een e-mail naar ellenlaman@gmail.com of bestel direct een standaardontwerp online.