Stempel maken met eigen logo

Een gepersonaliseerde stempel maken met een logo, bijvoorbeeld van het bedrijf waar je voor werkt, is enorm origineel. Gebruik dit voor een visitekaartje en iedereen die deze ontvangt is blij verrast en onthoudt je naam. Naast het design, kan je ook de grootte van de stempel zelf kiezen. Het is mogelijk een stempel met logo te laten maken van 1 x 1 cm, maar ook van 20 x 18 cm. Wil je een nog grotere stempel? Neem hiervoor contact met mij op.

  • Snel geleverd
  • Zeer gedetailleerde stempels
  • Milieuvriendelijk

Stempel laten maken? Klik op de volgende knop om deze te bestellen.

Een stempel van hoge kwaliteit laten maken met logo

Ik maak de stempels door het design met een laser met een hele hoge DPI op eco rubber te laseren. Hierdoor is het mogelijk om hele kleine, gedetailleerde stempels te creëren. Daarnaast zijn, ten opzichte van andere aanbieders, de randen van de stempel hoger, waardoor je geen randen mee stempelt. Zo komt het logo goed naar voren op alle ondergronden waar je de stempel op zet. Voor de stempel met een logo of met een eigen ontwerp heb je een stempelkussen nodig. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is dus mogelijk de stempel nog verder te personaliseren met je eigen favoriete kleur.

Bestel een stempel met je eigen logo

Een stempel maken met enkel een logo is mogelijk, zoals je hier al enkele voorbeelden van kunt bewonderen. Als je nog niet precies weet wat je wilt, kan je contact met mij opnemen door te bellen naar 06 24 2345 01 of te mailen naar ellenlaman@gmail.com. Verspil dus geen tijd en laat zo snel mogelijk je stempel met een logo maken!

4136