Stempel op maat

StudioStempel.com maakt een stempel perfect op maat om aan al je wensen te voldoen. Je eigen fantasie is de enige limiterende factor in de keuze van het design en/of lettertype. Daarnaast is het ook mogelijk om de grootte, de kleur inkt en het gepaste stempelkussen te kiezen. Oneindige mogelijkheden, waarbij je mijn persoonlijke service kunt gebruiken om tot de perfecte stempel op maat te komen.

  • Snel geleverd
  • Zeer gedetailleerde stempels
  • Milieuvriendelijk

Stempel laten maken? Klik op de volgende knop om deze te bestellen.

Een stempel perfect op maat

Je kunt bij mij een stempel op maat bestellen die aansluit op je wensen. Hierbij kies je zelf onder andere het design, de kleur inkt en het formaat van de stempel. Het formaat is een belangrijke overweging. Over het algemeen bepaalt het doel van de stempel de grootte. Het is echter goed om te bedenken dat details eventueel verloren gaan als een stempel te groot of te klein wordt. Wil je graag advies voordat je jouw stempel op maat bestelt, bijvoorbeeld over het formaat, de inkt of het stempelkussen? Ik help je graag!

Bestel of neem contact met ons op

Een stempel is een perfect cadeau voor een kind, een juf of meester. Voor een gepersonaliseerde stempel op maat is het mogelijk om te bellen naar 06 24 2345 01 of te mailen naar ellenlaman@gmail.com. Een van de standaarddesigns kun je online bestellen. Heb je vragen over mijn producten of diensten? Neem een kijkje bij de veel gestelde vragen of neem contact met mij op!