Textiel labels zelf maken, welke inkt gebruik ik daarvoor

Ik wil graag zelf textiel labels maken voor in mijn kleding en wil daarvoor stempels gaan gebruiken. Denk je dat de stempels goed zichtbaar gaan zijn op bijvoorbeeld katoen? En indien het gewassen wordt blijft het er dan wel goed opstaan met de inkt? Zie bijlage voor de tekst die ik graag in dezelfde grootte wil als mijn andere logo 5 cm breed en 7cm lang. Hoor graag van je.

Groetjes, Eva

Dit soort klantvragen krijg ik regelmatig. Wanneer je op textiel gaat stempelen dan kun je een Versacraft stempelkussen gebruiken. Na fixatie met een strijkbouw wordt deze inkt permanent en kun je het op 40C wassen. Deze inkt bestaat in veel kleuren en een deel daarvan kun je bij mij kopen.

Ik heb ook een textielinkt van Trodat. Deze kun je op hogere temperaturen wassen dan de Versacraft. Je koopt dan een leeg stempelkussen met daarbij de Trodat textielinkt 7750 28ml. Dit is een hoogwaardige zwarte stempelinkt van Trodat, speciaal voor textiel. Sneldrogend om scherpe afdrukken op stof mogelijk te maken. Deze Trodat textielinkt 7750 is huidvriendelijk, dermatologisch getest en wasbaar tot 95˚C. Geschikt voor de meeste gangbare weefsels zoals katoen, gemengde weefsels en polyester. Dankzij jarenlange ervaring in de inktmakerij garandeert Trodat dat deze inkt duizenden haarscherpe afdrukken kan maken. De textielinkt is er alleen in de kleur zwart.

stempel-je-textiellabels-studio-stempel

Via deze link kom je bij de pagina waar je de Versacraft en Trodat stempelkussens kunt bestellen https://studiostempel.com/stempel-kussens/ Veel plezier bij het maken van je eigen textiel labels. Heb je een stempel nodig, bestel deze dan via deze pagina https://studiostempel.com/product/stempel-laten-maken/

trodat-9052-dry-leeg-stempelkussen-studio-stempel
Trodat textielinkt voor stempelkussen
stempelkussen versacraft cherry pink
stempelkussen versacraft spring-green
stempelkussen versacraft poppy red