Wie is Studio Stempel

Wie zit er achter Studio Stempel?

Studio Stempel wordt helemaal alleen gerund door Ellen Laman.

Ik ben in 2012 met Studio Stempel begonnen en sinds september 2019 ben ik de trotse eigenaar van een Trotec laser graveermachine. Hiermee maak ik eco rubber stempels. De stempels worden op een lage snelheid en een hele hoge dpi gemaakt waardoor het reliëf hoger wordt. Dit duurt langer maar de kwaliteit is zoveel mooier. Zelfs de kleinste details blijven zichtbaar. Ook wordt de stempel rondom het ontwerp uitgesneden waardoor je veel minder kans hebt op het mee stempelen van randen.

Studio Stempel is een eenmanszaak, wat betekent dat ik echt alles alleen doe. Soms kan het daarom iets langer duren dan als je iets bij een groot bedrijf bestelt. Daarentegen probeer ik echt een stapje meer te doen dan de reguliere stempelbedrijven en dat dat wordt gewaardeerd, blijkt ook wel uit de honderden unieke positieve reviews op de website en op Google.

Niets is zo leuk om een kaartje met je eigen stempel aan je creaties te hangen. Dat is echt de finishing touch. Ik hoop dat ik een stukje van mijn enthousiasme heb over kunnen brengen en denk graag met je mee als je nog geen ontwerp hebt of helemaal niet handig bent met de computer. Ben je op zoek naar inspiratie, kijk dan bij voorbeelden. Hierin staan honderden leuke voorbeelden, die je misschien verder helpen.