Wie is Studio Stempel?

Studio Stempel wordt helemaal alleen gerund door Ellen Laman.

Ik ben nu zo’n 6 jaar met Studio Stempel bezig. Na heel wat speurwerk heb ik een methode gevonden om zelf mijn stempels te maken. Ik kreeg daarop zo veel leuke reacties dat ik langzaam aan ook voor anderen aan de slag ben gegaan. Dat is heel snel uitgegroeid tot zo’n 30 bestellingen per week. Ik heb daardoor besloten om het maken uit te besteden aan een groter bedrijf. Zij leveren vakwerk en kunnen alle formaten binnen A4 leveren.

Studio Stempel is een eenmanszaak, wat betekent dat ik echt alles alleen doe. Soms kan het daarom iets langer duren dan als je iets bij een groot bedrijf bestelt. Daarentegen probeer ik echt een stapje meer te doen dan de reguliere stempelbedrijven en dat dat wordt gewaardeerd, blijkt ook wel uit het gastenboek.

Niets is zo leuk om een kaartje met je eigen stempel aan je creaties te hangen. Dat is echt de finishing touch. Ik hoop dat ik een stukje van mijn enthousiasme heb over kunnen brengen en denk graag met je mee als je nog geen ontwerp hebt of helemaal niet handig bent met de computer. Ben je op zoek naar inspiratie, kijk dan bij voorbeelden. Hierin staan honderden leuke voorbeelden, die je misschien verder helpen.